opc_loader

Haba spel [3 jaar +] mini spel in blikje - pantomime - 301321 - De Haba spellen winkel

Haba
Haba,hb301321,15163/0
7,95
x
Voorraad
Voorraad:
 4 items
Beschrijving
Haba mini spel pantomime -3 jaar + - blik - 301321 - De Haba spellenwinkel

Pantomime, het spel zonder woorden voor 4 of meer spelers. Gaat het je lukken een afbeelding op één van de vele kaartjes uit te beelden? En ojee....als het maar op tijd geraden wordt! De zandloper loopt! Als je bij dit spel bijvoorbeeld een koe moet uitbeelden, mag je gezichten trekken, met je vingers horens aanduiden en op alle vier je ledematen rondkruipen. Maar je mag niets zeggen....Het is ook een erg leuk spel voor in een klas.

Het merk HABA
HABA staat bekend om de fabricatie van kindvriendelijk, hoogkwalitatieve en grotendeels houten spellen. De spellen van HABA zijn erop gericht de kinderen al spelend te stimuleren. Maar ze zullen de spelers ook veel plezier geven. De spellen van Haba zijn met een origineel design en een goede verbeelding ontwikkeld. Veel spellen hebben onderscheidingen ontvangen zoals ‘Spel van het jaar’ en de ‘Duitse spellenprijs’.
Sinds 2010 draagt HABA het PEFC kwaliteitsmerk. Dit attest staat voor duurzaam bosbeheer. Zo blijven onze bossen ook de komende generaties behouden als arbeidsplaats, als recreatieruimte of als bron van energie
Extra informatie
hb301321,Haba
Beoordelingen (0)
Haba spel [3 jaar +] mini spel in blikje - pantomime - 301321 - De Haba spellen winkel heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: