opc_loader
Onze naamlampjes nu met korting en met een gratis houten wenskaartje met een tekst naar keuze. Het ultieme kraamcadeau om te versturen met een persoonlijke wens!!
Vanwege het corona virus passen wij tijdelijk onze openingstijden aan van onze fysieke winkel in Alkmaar. Van dinsdag tot en met zondag zijn we van 12.00 tot 17.00 uur geopend, op maandag zijn we gesloten. Mocht u niet langs willen, kunnen of durven komen, bestel dan online, via de mail of telefonisch. Wij brengen uw bestelling (bestellingen tot 16.00 uur gedaan) dezelfde dag na 17.00 uur persoonlijk bij u thuis als uw adres zich bevindt in de gemeente Alkmaar, Heerhugowaard, Koggenland, Heiloo, Bergen(nh).

Haba spel [3 jaar +] mini spel in blikje - miauw miauw - 301322 - De Haba spellen winkel

Haba
Haba,hb301322,1102/0
9,95
Voorraad
Voorraad:
  5  items
Beschrijving
Haba miauw miauw - 301322 - De Haba spellenwinkel

Op je pootjes, klaar, miauw! Elke speler wil zijn kaarten kwijtraken, maar dat lukt enkel met de passende kat in de hand! Wie met geluk en tactisch inzicht als eerste al zijn kaarten kan afleggen, krijgt als beloning een kat. Het doel van het spel is om als eerste twee katten te hebben.
32 kattenkaarten in 4 kleuren, 20 speciale kaarten in 4 kleuren, 6 katten, 1 handleiding.

HABA SPEL ONDERDELEN:

Geachte ouders, lieve kinderen,
Na een vrolijk spelletje komt u plotseling tot de ontdekking dat een deel van het materiaal uit een HABA-spel ontbreekt en dat het nergens meer te vinden is. Geen probleem!
Via Haba kunt u lossen onderdelen, sommige zijn alleen in sets te verkrijgen, bestellen. Stuur ons even een mailtje en wij sturen u de link door waar u de onderdelen kunt bestellen, super simpel en tegen zeer geringe kosten!
Extra informatie
hb301322,Haba
Beoordelingen (0)
Haba spel [3 jaar +] mini spel in blikje - miauw miauw - 301322 - De Haba spellen winkel heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: