opc_loader

Haba spel [3 jaar +] Kleine vogel, grote honger - 302370 - De Haba spellen winkel

Haba
Haba,hb302370,13025/0
9,95
x
Voorraad
Voorraad:
 2 items
Beschrijving
Haba spel Kleine vogel, grote honger - 302370 - De Haba spellenwinkel

Kijk eens aan, wie kruipt daar uit het ei? Vier ondeugende kuikentjes worstelen zich uit hun eierschaal en hebben al meteen een reuzenhonger. Er is maar één oplossing: voedsel zoeken. Opgelet: geluk met de dobbelsteen beslist waarmee de kuikens gevoerd mogen worden en hoe snel ze groeien. Wiens kuiken wordt als eerste een sierlijk vogeltje?4 kaartensets (1 set = 4 kaarten), 20 voederkaartjes, 1 dobbelsteen, 1 blad met 6 stickers, 1 handleiding.

Het merk HABA
HABA staat bekend om de fabricatie van kindvriendelijk, hoogkwalitatieve en grotendeels houten spellen. De spellen van HABA zijn erop gericht de kinderen al spelend te stimuleren. Maar ze zullen de spelers ook veel plezier geven. De spellen zijn met een origineel design en een goede verbeelding ontwikkeld. Veel spellen hebben onderscheidingen ontvangen zoals ‘Spel van het jaar’ en de ‘Duitse spellenprijs’.
Sinds 2010 draagt HABA het PEFC kwaliteitsmerk. Dit attest staat voor duurzaam bosbeheer. Zo blijven onze bossen ook de komende generaties behouden als arbeidsplaats, als recreatieruimte of als bron van energie
Extra informatie
hb302370,Haba
Beoordelingen (0)
Haba spel [3 jaar +] Kleine vogel, grote honger - 302370 - De Haba spellen winkel heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: