opc_loader

Haba spel [3 jaar +] Kleine regenboogrups - 5619 - De Haba spellen winkel

Haba
Haba,hb5619,11219/0
7,95
x
Voorraad
Voorraad:
 1 items
Beschrijving
Haba spel Kleine regenboogrups - 5619 - De Haba spellenwinkel

De lentetuin is al vol met kleuren. De vogels tsjilpen, de vlinders fladderen en iedereen wil met de kleine regenboogrups spelen. Wie heeft het eerst alle stukken van zijn regenboogrups achter elkaar gelegd?1 kleurendobbelsteen, 4 kaartensets regenboogrups (per set 8 kaarten), spelregels.

Het merk HABA
HABA staat bekend om de fabricatie van kindvriendelijk, hoogkwalitatieve en grotendeels houten spellen. De spellen van HABA zijn erop gericht de kinderen al spelend te stimuleren. Maar ze zullen de spelers ook veel plezier geven. De spellen zijn met een origineel design en een goede verbeelding ontwikkeld. Veel spellen hebben onderscheidingen ontvangen zoals ‘Spel van het jaar’ en de ‘Duitse spellenprijs’.
Sinds 2010 draagt HABA het PEFC kwaliteitsmerk. Dit attest staat voor duurzaam bosbeheer. Zo blijven onze bossen ook de komende generaties behouden als arbeidsplaats, als recreatieruimte of als bron van energie
Extra informatie
hb5619,Haba
Beoordelingen (0)
Haba spel [3 jaar +] Kleine regenboogrups - 5619 - De Haba spellen winkel heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: