opc_loader
Gratis verzenden boven de € 50,= / binnen 2 dagen geleverd / vandaag in huis... ? Kom langs in de leukste winkel van Alkmaar!

Haba spel [3 jaar +] Kleine boomgaard - 5488 - De Haba spellen winkel

Haba
Haba,hb5488,16206/0
6,95
Voorraad
Voorraad:
  3  items
Beschrijving
Haba spel Kleine boomgaard - 5488 - De Haba spellenwinkel

Mmm, wat is dat fruit uit de boomgaard lekker. Maar o jee, de brutale raaf probeert de vruchten te stelen! Kunnen jullie het fruit oogsten voordat de raaf het te pakken krijgt? 1 raaf, 1 speelbord, 12 vruchten, 1 dobbelsteen met kleuren en symbolen, spelregels

Het merk HABA
HABA staat bekend om de fabricatie van kindvriendelijk, hoogkwalitatieve en grotendeels houten spellen. De spellen van HABA zijn erop gericht de kinderen al spelend te stimuleren. Maar ze zullen de spelers ook veel plezier geven. De spellen zijn met een origineel design en een goede verbeelding ontwikkeld. Veel spellen hebben onderscheidingen ontvangen zoals ‘Spel van het jaar’ en de ‘Duitse spellenprijs’.
Sinds 2010 draagt HABA het PEFC kwaliteitsmerk. Dit attest staat voor duurzaam bosbeheer. Zo blijven onze bossen ook de komende generaties behouden als arbeidsplaats, als recreatieruimte of als bron van energie
Extra informatie
hb5488,Haba
Beoordelingen (0)
Haba spel [3 jaar +] Kleine boomgaard - 5488 - De Haba spellen winkel heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: