opc_loader
Vanwege het corona virus passen wij tijdelijk onze openingstijden aan van onze fysieke winkel in Alkmaar. Van dinsdag tot en met zondag zijn we van 12.00 tot 17.00 uur geopend, op maandag zijn we gesloten. Mocht u niet langs willen, kunnen of durven komen, bestel dan online, via de mail of telefonisch. Wij brengen uw bestelling (bestellingen tot 16.00 uur gedaan) dezelfde dag na 17.00 uur persoonlijk bij u thuis als uw adres zich bevindt in de gemeente Alkmaar, Heerhugowaard, Koggenland, Heiloo, Bergen(nh).

Haba spel [3 jaar +] Ganzenpas - 4734 - De Haba spellen winkel

Haba
Haba,hb4734,11224/0
7,95
Voorraad
Voorraad:
  4  items
Beschrijving
Haba spel Ganzenpas - 4734 - De Haba spellenwinkel

Er wordt geganzensport: Greetje Gans huppelt en hurkt, wiebelt en waggelt in de wei... En de kinderen doen mee!1 vos, 8 bewegingskaarten (met gele), 24 weidekaarten (16 ganzen- en 8 vossenkaarten), spelregels.

Het merk HABA
HABA staat bekend om de fabricatie van kindvriendelijk, hoogkwalitatieve en grotendeels houten spellen. De spellen van HABA zijn erop gericht de kinderen al spelend te stimuleren. Maar ze zullen de spelers ook veel plezier geven. De spellen zijn met een origineel design en een goede verbeelding ontwikkeld. Veel spellen hebben onderscheidingen ontvangen zoals ‘Spel van het jaar’ en de ‘Duitse spellenprijs’.
Sinds 2010 draagt HABA het PEFC kwaliteitsmerk. Dit attest staat voor duurzaam bosbeheer. Zo blijven onze bossen ook de komende generaties behouden als arbeidsplaats, als recreatieruimte of als bron van energie
Extra informatie
hb4734,Haba
Beoordelingen (0)
Haba spel [3 jaar +] Ganzenpas - 4734 - De Haba spellen winkel heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: