opc_loader

Haba spel [3 jaar +] eerste spelletjesdoos - De grote spelletjes verzameling - 4687

Haba
Haba,hb4687,10403/0
37,50
x
Voorraad
Voorraad:
 7 items
Beschrijving
Haba eerste spelletjesdoos - De grote spelletjes verzameling - 4687 - De Haba spellenwinkel

10 spellen in één doos, In deze verzameling zijn de mooiste spelletjes samengebracht! Een spannende combinatie – klassieke en nieuwe bord- en kaartspellen: met liefde vormgegeven, voor kinderen geschikt houten spelmateriaalvoor een geslaagde kennismaking met de wereld der spelletjes geweldige geheugen-, wedstrijd-, en kleurenspellenaan beide zijden bedrukte speelborden Voor 2 - 6 spelletjesontdekkers vanaf 3 jaar.

Deze verzameling spelletjes brengt de mooiste spelletjes in één doos bij elkaar! Wie helpt boer Bert het best? En wie weet waar de ondeugende dieren zich op de wei hebben verstopt? 10 spelideeën met eenvoudige regels en korte speelduur zorgen voor een geslaagde kennismaking met de wereld der spelletjes. Of het nu klassieke, coöperatieve of spannende bord-, geheugen- of kaartspelletjes zijn, de tijd vliegt voorbij. 3 paarden, 3 koeien, 3 varkens, 3 schapen, 2 rode appels, 2 pruimen, 2 eieren, 2 kaaspuntjes, 2 slablaadjes, 2 worteltjes, 1 boer, 1 ogendobbelsteen, 1 kleurendobbelsteen, 6 sterren, 1 maan, spelregels.

Het merk HABA
HABA staat bekend om de fabricatie van kindvriendelijk, hoogkwalitatieve en grotendeels houten spellen. De spellen van HABA zijn erop gericht de kinderen al spelend te stimuleren. Maar ze zullen de spelers ook veel plezier geven. De spellen zijn met een origineel design en een goede verbeelding ontwikkeld. Veel spellen hebben onderscheidingen ontvangen zoals ‘Spel van het jaar’ en de ‘Duitse spellenprijs’.
Sinds 2010 draagt HABA het PEFC kwaliteitsmerk. Dit attest staat voor duurzaam bosbeheer. Zo blijven onze bossen ook de komende generaties behouden als arbeidsplaats, als recreatieruimte of als bron van energie.

HABA SPEL ONDERDELEN:

Geachte ouders, lieve kinderen,
Na een vrolijk spelletje komt u plotseling tot de ontdekking dat een deel van het materiaal uit een HABA-spel ontbreekt en dat het nergens meer te vinden is. Geen probleem!
Via Haba kunt u losse onderdelen, sommige zijn alleen in sets te verkrijgen, bestellen. Stuur ons even een mailtje en wij sturen u de link door waar u de onderdelen kunt bestellen, super simpel en tegen zeer geringe kosten!
Extra informatie
hb4687,Haba
Beoordelingen (0)
Haba spel [3 jaar +] eerste spelletjesdoos - De grote spelletjes verzameling - 4687 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: