opc_loader
Gratis verzenden boven de € 50,= / binnen 2 dagen geleverd / vandaag in huis... ? Kom langs in de leukste winkel van Alkmaar!

Haba spel [3 jaar +] Domino in actie - 304197

Haba
Haba,hb304197,11840/0
9,95
Voorraad
Voorraad:
  6  items
Beschrijving
Haba spel [3 jaar +] Domino in actie - 304197

Alarm, alarm! Overal zijn zwaailichten! Welk voertuig en welke manschappen horen bij de politie, de hulpdienst of de brandweer? Kijk aandachtig en leg de kaartjes juist. Met een beetje geluk en een scherpe blik, kun je de meeste zwaailichten verzamelen en winnen. Inhoud: 28 kaartjes, 49 zwaailichten, 1 handleiding. Korte instructies: • Alle kaartjes verdekt mengen en er 2 à 3 stapels van maken. Een kaartje open in het midden leggen. • Elke speler probeert een kaartje dat voor hem ligt of dat hij genomen heeft naast een bijpassend kaartje in het midden te leggen. • Per zwaailicht op een geplaatst kaartje een zwaailicht nemen. • Het spel eindigt als geen enkele speler nog een kaartje aan de kaartjesrij kan leggen. • Het kind met de meeste zwaailichten wint.

Het merk HABA
HABA staat bekend om de fabricatie van kindvriendelijk, hoogkwalitatieve en grotendeels houten spellen. De spellen van HABA zijn erop gericht de kinderen al spelend te stimuleren. Maar ze zullen de spelers ook veel plezier geven. De spellen zijn met een origineel design en een goede verbeelding ontwikkeld. Veel spellen hebben onderscheidingen ontvangen zoals ‘Spel van het jaar’ en de ‘Duitse spellenprijs’
Extra informatie
hb304197,Haba
Beoordelingen (0)
Haba spel [3 jaar +] Domino in actie - 304197 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items