opc_loader

Haba spel [3 jaar +] Bens bouwplaats - domino - 303291 - De Haba spellen winkel

Haba
Haba,hb303291,11528/0
7,50
x
Voorraad
Voorraad:
 2 items
Beschrijving
Haba spel Bens bouwplaats - domino - 303291 - De Haba spellenwinkel

Ben komt vrolijk op zijn bouwplaats aan. Maar dan schrikt hij zich rot. Wat is hier gebeurd? De graafmachine staat bij het bouwplaatsbord, de vrachtwagen achter de betonmixer. Wie kan Ben helpen de bende op de werf op te ruimen en de juiste afbeeldingen naast elkaar te leggen? Met een beetje geluk en het juiste overzicht kun je al je eigen kaarten als eerste afleggen.28 kaarten, 1 speelfiguur Ben, 1 handleiding.

Het merk HABA
HABA staat bekend om de fabricatie van kindvriendelijk, hoogkwalitatieve en grotendeels houten spellen. De spellen van HABA zijn erop gericht de kinderen al spelend te stimuleren. Maar ze zullen de spelers ook veel plezier geven. De spellen zijn met een origineel design en een goede verbeelding ontwikkeld. Veel spellen hebben onderscheidingen ontvangen zoals ‘Spel van het jaar’ en de ‘Duitse spellenprijs’.
Sinds 2010 draagt HABA het PEFC kwaliteitsmerk. Dit attest staat voor duurzaam bosbeheer. Zo blijven onze bossen ook de komende generaties behouden als arbeidsplaats, als recreatieruimte of als bron van energie
Extra informatie
hb303291,Haba
Beoordelingen (0)
Haba spel [3 jaar +] Bens bouwplaats - domino - 303291 - De Haba spellen winkel heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: