opc_loader
Onze naamlampjes nu met korting en met een gratis houten wenskaartje met een tekst naar keuze. Het ultieme kraamcadeau om te versturen met een persoonlijke wens!!
Vanwege het corona virus passen wij tijdelijk onze openingstijden aan van onze fysieke winkel in Alkmaar. Van dinsdag tot en met zondag zijn we van 12.00 tot 17.00 uur geopend, op maandag zijn we gesloten. Mocht u niet langs willen, kunnen of durven komen, bestel dan online, via de mail of telefonisch. Wij brengen uw bestelling (bestellingen tot 16.00 uur gedaan) dezelfde dag na 17.00 uur persoonlijk bij u thuis als uw adres zich bevindt in de gemeente Alkmaar, Heerhugowaard, Koggenland, Heiloo, Bergen(nh).

Haba spel [2 jaar +] mijn eerste spellen - Bij de kinderarts - 304650

Haba
Haba,hb304650,13879/0
24,95
Voorraad
Voorraad:
  4  items
Beschrijving
Haba spel [2 jaar +] mijn eerste spellen - Bij de kinderarts - 304650
Het is druk in de praktijk van kinderarts Goethart: Liam moet worden gevaccineerd, Greetje heeft een ongeluk gehad en Emma heeft de hoest. De spelers helpen de arts, om ervoor te zorgen dat de patiëntjes zich snel weer beter voelen. In het vrije spel raken ze vertrouwd met de instrumenten en bij het spelen volgens de eenvoudige regels hebben ze een goed geheugen nodig, want dan mogen de spelers de patiëntjes zelf behandelen. In het interactieve spelverhaal kunnen ze een boeiende dag in de dokterspraktijk meemaken. Inhoud:4 patiëntenplaatjes, 1 speelfiguur ‘kinderarts’, 1 doosdeel ‘kast’, 1 doosdeel ‘dokterstas’, 6 kartonnen afbeeldingen ‘medische instrumenten’, 2 pleistersstickers, 2 zalfjesstickers, 20 beertjesfiches, 1 spelhandleiding. Korte instructies:• Patiëntenkaartjes verdekt in het midden op tafel leggen, instrumenten in de dokterstas en kast verstoppen, pleisters- en zalfjesstickers, lepel, beertjesfiches en speelfiguur klaarleggen. • Eerste patiëntenkaartje omdraaien, bovenste instrument van het behandelingsblad in de kast of tas zoeken. • Gevonden? De patiënt met het instrument behandelen en het instrument weer verstoppen. Als beloning telkens één beertjesfiche op het behandelingsblad en in de eigen voorraad leggen. • Niet gevonden? De volgende speler is aan de beurt. • Als de vier patiënten helemaal behandeld zijn, wint de speler met de meeste beertjesfiches.
Extra informatie
hb304650,Haba
Beoordelingen (0)
Haba spel [2 jaar +] mijn eerste spellen - Bij de kinderarts - 304650 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: