opc_loader

Haba spel [2 jaar +] mijn eerste spel Visjes vangen - 5632 - De Haba spellen winkel

Haba
Haba,hb5632,16765/0
24,95
x
Voorraad
Voorraad:
 1 items
Beschrijving
Haba mijn eerste spel Visjes vangen - 5632 - De Haba spellenwinkel

Leeftijd vanaf 2 jaar

Tijdens het vrije spel spelen de kinderen met de hengel, het aquirium en met de vrolijke zeebewoners. Die zwemmen opgewekt door elkaar en komen allerlei spannende dingen tegen. Bij het regelspel moeten de kinderen een vis met de gegooide kleur zien te vangen. Als dat lukt, krijgt het kind een stuk speelgoed van de vis cadeau dat het in de verzamelkaart mag puzzelen. Wie is de beste hengelaar en heeft als eerste al het speelgoed verzameld? vanaf 2 jaar, 1-4 kinderen

Mijn eerste spellen
Mijn eerste spellen heeft HABA speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 2 jaar. Door middel van vrij spel gaan kinderen op ontdekkingstocht uit en raken vertrouwd met het spelmateriaal. Samen met een volwassene leren ze een eerste gezelschapsspel met eenvoudige regels.

Het merk HABA
HABA staat bekend om de fabricatie van kindvriendelijk, hoogkwalitatieve en grotendeels houten spellen. De spellen van HABA zijn erop gericht de kinderen al spelend te stimuleren. Maar ze zullen de spelers ook veel plezier geven. De spellen zijn met een origineel design en een goede verbeelding ontwikkeld. Veel spellen hebben onderscheidingen ontvangen zoals ‘Spel van het jaar’ en de ‘Duitse spellenprijs’
Extra informatie
hb5632,Haba
Beoordelingen (0)
Haba spel [2 jaar +] mijn eerste spel Visjes vangen - 5632 - De Haba spellen winkel heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. (Lampjes met naam hebben geen retourgarantie)
Levering

Levering binnen 2 werkdagen (Op de lampjes met een eigen naam is een langere levertijd van toepassing)