opc_loader
Onze naamlampjes nu met korting en met een gratis houten wenskaartje met een tekst naar keuze. Het ultieme kraamcadeau om te versturen met een persoonlijke wens!!
Vanwege het corona virus passen wij tijdelijk onze openingstijden aan van onze fysieke winkel in Alkmaar. Van dinsdag tot en met zondag zijn we van 12.00 tot 17.00 uur geopend, op maandag zijn we gesloten. Mocht u niet langs willen, kunnen of durven komen, bestel dan online, via de mail of telefonisch. Wij brengen uw bestelling (bestellingen tot 16.00 uur gedaan) dezelfde dag na 17.00 uur persoonlijk bij u thuis als uw adres zich bevindt in de gemeente Alkmaar, Heerhugowaard, Koggenland, Heiloo, Bergen(nh).

Haba poppen [3 jaar +] Speelpop Clea - 304888

Haba
Haba,HB304888,100475/0
44,95
Voorraad
Voorraad:
  3  items
Beschrijving
Clea, de nieuwsgierige speelpop, begeleidt kinderen in een nieuwe levensfase, waarin rollenspellen, communicatie en de ontwikkeling van sociale vaardigheden steeds belangrijker worden. Bovendien draagt ze moderne, tijdloze kleren en onderscheidt ze zich vooral ook door haar natuurlijke, levensechte vorm, want haar lichaam is gemaakt in overeenstemming met de bouw van een kind. Zo kunnen de kinderen zich bijzonder goed in deze pop herkennen en bij het spelen hun fantasie en creativiteit de vrije loop laten. Huidkleur: beige. Leeftijd vanaf: 3 jaren Hoogte: 32 cm
Extra informatie
HB304888,Haba
Beoordelingen (0)
Haba poppen [3 jaar +] Speelpop Clea - 304888 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items