opc_loader

Haba peuter [2 jaar +] Opsteekspel Kat & muis - 302925

Haba
Haba,hb302925,16244/0
34,95
x
Voorraad
Voorraad:
 1 items
Beschrijving
De muis zit in de bloem en de kat in het gras. Plots wisselen ze van plaats en zo maken ze beestachtig plezier. Het opsteekspel Kat & Muis traint al spelend de motoriek van de kinderen. Daarnaast stimuleren de verschillende kleuren en vormen de nieuwsgierigheid van de kleintjes. Op de afbeeldingen van de voorbeeldkaarten staan steekvarianten in drie verschillende moeilijkheidsgraden. De oplossingen staan op de achterzijde van de kaarten. En natuurlijk is het erg leuk om al die vrolijke dieren en handzame stenen naar hartenlust in elkaar te steken. 14 stukken om op te steken, 20 voorbeeldkaarten.
Extra informatie
hb302925,Haba
Beoordelingen (0)
Haba peuter [2 jaar +] Opsteekspel Kat & muis - 302925 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. (Lampjes met naam hebben geen retourgarantie)
Levering

Levering binnen 2 werkdagen (Op de lampjes met een eigen naam is een langere levertijd van toepassing)