opc_loader

Haba peuter [2 jaar +] Magneetspel Wegverkeer - 303419

Haba
Haba,hb303419,10940/0
24,95
x
Voorraad
Voorraad:
 1 items
Beschrijving
Haba Magneetspel Wegverkeer - 303419

Broem, broem! De auto’s rijden vrolijk op de rotonde. Met de magneetpen kunnen de kinderen ze willekeurig parkeren of weer laten vertrekken en door de straten sturen. In het tankstation is er benzine voor alle voertuigen. En als een kind de straat wil oversteken, moet het verkeerslicht eerst op groen springen. Leuk schuifplezier met magneetpen en gekleurde knikkers, oefent de fijne motoriek en de concentratie, bevordert het eerste inzicht in de verkeersregels. Afmeting 23.3 x 23.3 cm

Het merk HABA
HABA staat bekend om de fabricatie van kindvriendelijk, hoogkwalitatieve en grotendeels houten spellen. De spellen van HABA zijn erop gericht de kinderen al spelend te stimuleren. Maar ze zullen de spelers ook veel plezier geven. De spellen zijn met een origineel design en een goede verbeelding ontwikkeld. Veel spellen hebben onderscheidingen ontvangen zoals ‘Spel van het jaar’ en de ‘Duitse spellenprijs’.
Sinds 2010 draagt HABA het PEFC kwaliteitsmerk. Dit attest staat voor duurzaam bosbeheer. Zo blijven onze bossen ook de komende generaties behouden als arbeidsplaats, als recreatieruimte of als bron van energie.
Extra informatie
hb303419,Haba
Beoordelingen (0)
Haba peuter [2 jaar +] Magneetspel Wegverkeer - 303419 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: