opc_loader

Haba peuter [1 jaar +] sorteerbox Regenboogvarrousse - haba - 301697

Haba
Haba,HB301697,15578/0
34,95
x
Voorraad
Voorraad:
 1 items
Beschrijving
Haba sorteerbox Regenboogvarrousse - haba - 301697

Kleine kinderen zijn dol op speelgoed waarbij iets beweegt, dat geluid maakt en waarmee ze trots hun vaardigheden en vermogens kunnen laten zien. Precies dat is bij de sorteerbox Regenboogcarrousel het geval. De bovenste plaat kan worden verdraaid. Zo kunnen de kinderen de verschillende houten stukken volgens kleur en vorm in de bijbehorende uitsparingen passen, om ze vervolgens rammelend in de sorteerbox te laten vallen. Dat bevordert niet alleen de kennis van vormen en kleuren, maar zorgt ook voor eindeloos veel plezier.
Extra informatie
HB301697,Haba
Beoordelingen (0)
Haba peuter [1 jaar +] sorteerbox Regenboogvarrousse - haba - 301697 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. (Lampjes met naam hebben geen retourgarantie)
Levering

Levering binnen 2 werkdagen (Op de lampjes met een eigen naam is een langere levertijd van toepassing)