opc_loader

Haba peuter [0 jaar +] kruiprol Boerderij - 301197

Haba
Haba,HB301197,14181/0
57,99
x
Voorraad
Voorraad:
 1 items
Beschrijving
Haba peuter [0 jaar +] kruiprol Boerderij - 301197

Rollen, (erachteraan) kruipen en heel veel ontdekken. Dat kunnen alle baby’s met deze met lucht gevulde kruiprol: verschillende boerderijdieren, knisper- en voeleffecten, van alles om te betasten en ontdekken, te spelen en zich te verbazen. Door alle verschillende details is de kruiprol een spannend stuk speelgoed voor kleine ontdekkertjes. Motief: Boerderij. Functie: met doorzichtig element. met optisch element. met schuifelement. met tast- en voelelement. Elementen afneembaar: ja. Diameter: 25 cm: 56 cm
Extra informatie
HB301197,Haba
Beoordelingen (0)
Haba peuter [0 jaar +] kruiprol Boerderij - 301197 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. (Lampjes met naam hebben geen retourgarantie)
Levering

Levering binnen 2 werkdagen (Op de lampjes met een eigen naam is een langere levertijd van toepassing)