opc_loader

Grimm's [1 jaar +] Regenboog schildpad trekspeelgoed - Grimms 09011

Grimm's,gr09011,13130/0
76,99
x
Voorraad
Voorraad:
 1 items
Beschrijving
Grimm's Regenboog schildpad trekspeelgoed - Grimms 09011

Als kinderen hebben geleerd om te lopen, willen ze iets achter hen aan trekken. De kinderen kunnen fijn motorische vaardigheden trainen terwijl het stapelen van het raadsel van de Vos en leren kleur harmonieën. Maar eerst kan uw kindje de schildpad en de Vos-onderdelen gebruiken als bouwstenen. Regenboog gekleurde Vos met 10 stuks. Materialen: lime hout, niet-toxisch waterbasis kleur vlek en niet-giftige plant op basis olie afwerking. Afmeting: lengte 24cm.

De fimra Grimm's ontwerpt en maakt zeer degelijk houten speelgoed. Het eenvoudige ontwerp laat veel aan de creativitiet van kinderen zelf over, eenvoud is de ware kracht van het merk Grimm's! Bij de productontwikkeling laat Grimm's zich leiden door de Waldorfpedagogiek, maar ook door de Montessori gedachten.
Kinderen en volwassenen voelen zich zeer aangetrokken door de prachtige kleuren en mooie ongelakte oppervlakten van Grimm's houten speelgoed. De plantaardige olien waarmee de Grimm's producten zijn behandeld zorgen voor een oppervlakte waardoor de structuur van het hout goed bewaard blijft. Hierdoor ontstaat er ook een grotere speelwaarden omdat bij het bouwen de oppervlakte stroef genoeg is dat de delen niet van elkaar afglijden.
Grimm's producten zijn allen stuk voor stuk uniek, door het handwerk is ieder onderdeel altijd verschillend, de kracht van handgemaakte houten speelgoed! Grimm's hanteert de hoogste Duitse standaard voor hun producten met betrekking tot veiligheid en duurzaamheid! Daarom voldoen de producten van Grimm's aan de hoogste eisen voor kleur en olie die de Eropese unie oplegt (EN71) en de eisen die de Verenigde Staten van America stelt aan producten.
Extra informatie
gr09011,Grimm's
Beoordelingen (0)
Grimm's [1 jaar +] Regenboog schildpad trekspeelgoed - Grimms 09011 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. (Lampjes met naam hebben geen retourgarantie)
Levering

Levering binnen 2 werkdagen (Op de lampjes met een eigen naam is een langere levertijd van toepassing)