opc_loader

Haba kleuter [3 jaar +] Magneetspeeldoos Dierensafari - 303387

Haba
Haba,hb303387,100053/0
12,95
x
Voorraad
Voorraad:
 2 items
Beschrijving
Haba kleuter [3 jaar +] Magneetspeeldoos Dierensafari - 303387

Een giraf met een olifantenkop? Een krokodil met leeuwenpoten? Bij de magneetspeldoos Dierensafari is alles mogelijk! Van volstrekt normaal tot heel erg gek … De giraf, krokodil, leeuw, aap en olifant kunnen altijd weer anders worden samengepuzzeld voor allerlei taferelen in het oerwoud of de steppe. Inhoud: 1 doos, 4 achtergrondbeelden, 2 gestanste kaarten met 34 magnetische plaatjes.

Het merk HABA
HABA staat bekend om de fabricatie van kindvriendelijk, hoogkwalitatieve en grotendeels houten spellen. De spellen van HABA zijn erop gericht de kinderen al spelend te stimuleren. Maar ze zullen de spelers ook veel plezier geven. De spellen zijn met een origineel design en een goede verbeelding ontwikkeld. Veel spellen hebben onderscheidingen ontvangen zoals ‘Spel van het jaar’ en de ‘Duitse spellenprijs’.
Sinds 2010 draagt HABA het PEFC kwaliteitsmerk. Dit attest staat voor duurzaam bosbeheer. Zo blijven onze bossen ook de komende generaties behouden als arbeidsplaats, als recreatieruimte of als bron van energie.
Extra informatie
hb303387,Haba
Beoordelingen (0)
Haba kleuter [3 jaar +] Magneetspeeldoos Dierensafari - 303387 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. (Lampjes met naam hebben geen retourgarantie)
Levering

Levering binnen 2 werkdagen (Op de lampjes met een eigen naam is een langere levertijd van toepassing)