opc_loader
Onze naamlampjes nu met korting en met een gratis houten wenskaartje met een tekst naar keuze. Het ultieme kraamcadeau om te versturen met een persoonlijke wens!!
Vanwege het corona virus passen wij tijdelijk onze openingstijden aan van onze fysieke winkel in Alkmaar. Van dinsdag tot en met zondag zijn we van 12.00 tot 17.00 uur geopend, op maandag zijn we gesloten. Mocht u niet langs willen, kunnen of durven komen, bestel dan online, via de mail of telefonisch. Wij brengen uw bestelling (bestellingen tot 16.00 uur gedaan) dezelfde dag na 17.00 uur persoonlijk bij u thuis als uw adres zich bevindt in de gemeente Alkmaar, Heerhugowaard, Koggenland, Heiloo, Bergen(nh).

Naam lampje blank - In de wolken met Naam naar keuze en gratis houten wenskaartje! - Naam voor op de lamp en tekst voor op kaartje opgeven verderop in het bestelproces bij opmerking!

Houtlokael
Houtlokael,ma0083,10437/0
59,95 53,95
Voorraad
Voorraad:
  154  items
Beschrijving
Nu met gratis houten wenskaartje met tekst naar keuze (opgeven aan het eind van het bestelproces net als de naam van het lampje)

Naam lampje In de wolken met Naam naar keuze. U kunt kiezen uit 2 lettertypes; Lettertype 2 = Emily's Candy (zoals het voorbeeld) of het strakkere lettertype 1 = Courier New. Geeft u niets aan dan doen we automatisch lettertype 2.

Deze handgemaakte lamp wordt op bestelling geleverd. Levertijd 3 - 5 dagen. In het bestelproces kunt u bij 'opmerking' de naam opgeven. Dit artikel wordt gratis verzonden

Het achterste paneeltje kunt u met een naam bestellen, erg leuk als kraam kado.

Naamlampje met je eigen naam, gemaakt van FSC-gekeurd berken- en beukenhout. Gemaakt van hout uit duurzaam beheerde bossen.

Het lampje heeft een kleine fitting met een wit netsnoer en een schakelaar. Afmeting: 21 x 21 x 12 cm
Extra informatie
ma0083,Houtlokael
Beoordelingen (0)
Naam lampje blank - In de wolken met Naam naar keuze en gratis houten wenskaartje! - Naam voor op de lamp en tekst voor op kaartje opgeven verderop in het bestelproces bij opmerking! heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: