opc_loader

Haba Terra Kids [8 jaar +] Bouwpakket kurkenboot - 304244

Haba
Haba,HB304244,100012/0
17,99
x
Voorraad
Voorraad:
 3 items
Beschrijving
Haba Terra Kids [ 8 jaar +] Bouwpakket kurkenboot - 304244

Trossen los en schip ahoi! Al na een korte bouwtijd is deze boot klaar om uit te varen op alle wateren – en in alle weersomstandigheden. Hij bestaat uit geperste kurkkorrels en is daardoor vrijwel onzinkbaar. De beste voorwaarden dus voor een weekendje uit aan het water of voor een familievakantie aan het strand. Kleine scheepsbouwers kunnen de kurken boot bovendien naar hartenlust combineren en uitbreiden met vondsten uit de natuur – leuke suggesties hiervoor zijn te vinden in de bijbehorende handleiding.
Extra informatie
HB304244,Haba
Beoordelingen (0)
Haba Terra Kids [8 jaar +] Bouwpakket kurkenboot - 304244 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. (Lampjes met naam hebben geen retourgarantie)
Levering

Levering binnen 2 werkdagen (Op de lampjes met een eigen naam is een langere levertijd van toepassing)