opc_loader

Haba Outdoor Barbecue set - 8420 [levertijd 2 - 4 weken]

Haba
Haba,HB8420,11282/0
349,00
x
Voorraad
Voorraad:
 10 items
Beschrijving
Haba Outdoor Barbecue set - 8420

Deze zeer stabiele barbecue van Haba staat, vooral met kleine kinderen in de buurt, garant voor een super gezellig tuinfeest op zomerse en winterse dagen. Geen gevaar voor verbrande vingers, want de ring eromheen wordt niet warm. Het grillen van producten op deze barbecue is echt fantastisch omdat het rooster traploos verstelbaar is en kan schommelen door de warmte die de kolen of het hout afgeven. Dus nooit meer verbrande etenswaren! En na het grillen kan het rooster omhoog voor een fijn kampvuur. En ook in het open vuur kan geroosterd worden. Het materiaal is zeer duurzaam, bodem van staal, kettingen en rooster van verchroomd staal en de rest van roestvrij staal. Afmetingen: grill doorsnede 50 cm, grillhoogte 49 cm. Deze hoogte kan door middel van extra verlengingspoten verhoogd worden tot 66 cm. Aan te vullen met een wind- en warmte schild en nog vele andere onderdelen. Levertijd 2 tot 4 weken
Extra informatie
HB8420,Haba
Beoordelingen (0)
Haba Outdoor Barbecue set - 8420 [levertijd 2 - 4 weken] heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. (Lampjes met naam hebben geen retourgarantie)
Levering

Levering binnen 2 werkdagen (Op de lampjes met een eigen naam is een langere levertijd van toepassing)