opc_loader

Haba knikkerbaan [4 jaar +] uitbreiding spiraalbaan - haba 1089

Haba
Haba,HB1089,11139/0
27,50
x
Voorraad
Voorraad:
 1 items
Beschrijving
Haba knikkerbaan uitbreiding spiraalbaan - haba 1089

De flexibele baan kan je in elk gewenste stand zetten: Bevat: 1 spiraalbaan, 2, rechthoekige blokken, 2 blokken, 2 baan houders en 6 knikkers.

De Haba knikkerbaan van De Houten Trein speelgoed en kinderboekenwinkel uit Alkmaar is een geweldig stuk speelgoed. Vanaf 4 jaar kun je al starten met de Haba knikkerbaan. Zelfs de oudere kinderen vinden het geweldig. De Haba knikkerbaan is zeer geschikt om kinderen al spelenderwijs hun executieve functies te laten ontwikkelen. Voorzicht stapelen met de houten blokken is een uitdaging voor de jongere kinderen en het in bedwang houden van hun emoties is een belangrijk onderdeel. Als ze er eenmaal achter komen hoe leuk het eindresultaat van de Haba knikkerbaan kan zijn gaan ze ui zichzelf er steeds meer mee bouwen en dus worden de executieve functies steeds beter getraind. De Haba knikkerbaan is een echte must have….
Extra informatie
HB1089,Haba
Beoordelingen (0)
Haba knikkerbaan [4 jaar +] uitbreiding spiraalbaan - haba 1089 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: