opc_loader
Onze naamlampjes nu met korting en met een gratis houten wenskaartje met een tekst naar keuze. Het ultieme kraamcadeau om te versturen met een persoonlijke wens!!
Vanwege het corona virus passen wij tijdelijk onze openingstijden aan van onze fysieke winkel in Alkmaar. Van dinsdag tot en met zondag zijn we van 12.00 tot 17.00 uur geopend, op maandag zijn we gesloten. Mocht u niet langs willen, kunnen of durven komen, bestel dan online, via de mail of telefonisch. Wij brengen uw bestelling (bestellingen tot 16.00 uur gedaan) dezelfde dag na 17.00 uur persoonlijk bij u thuis als uw adres zich bevindt in de gemeente Alkmaar, Heerhugowaard, Koggenland, Heiloo, Bergen(nh).

Haba knikkerbaan [4 jaar +] uitbreiding omvallende mand - haba 1094

Haba
Haba,HB1094,11133/0
24,95
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Beschrijving
Haba knikkerbaan uitbreiding omvallende mand - haba 1094

Pas op, de mand valt om! De knikker valt en rolt door met nieuwe energie! Bevat: 1 baan, 1blok, 1 rechthoekige blok, 1 kiepelement en 6 knikkers.

De Haba knikkerbaan van De Houten Trein speelgoed en kinderboekenwinkel uit Alkmaar is een geweldig stuk speelgoed. Vanaf 4 jaar kun je al starten met de Haba knikkerbaan. Zelfs de oudere kinderen vinden het geweldig. De Haba knikkerbaan is zeer geschikt om kinderen al spelenderwijs hun executieve functies te laten ontwikkelen. Voorzicht stapelen met de houten blokken is een uitdaging voor de jongere kinderen en het in bedwang houden van hun emoties is een belangrijk onderdeel. Als ze er eenmaal achter komen hoe leuk het eindresultaat van de Haba knikkerbaan kan zijn gaan ze ui zichzelf er steeds meer mee bouwen en dus worden de executieve functies steeds beter getraind. De Haba knikkerbaan is een echte must have….
Extra informatie
HB1094,Haba
Beoordelingen (0)
Haba knikkerbaan [4 jaar +] uitbreiding omvallende mand - haba 1094 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: