opc_loader

Haba knikkerbaan [4 jaar +] Basisset - Funni Jungler - 302945

Haba
Haba,HB302945,17685/0
99,95
x
Voorraad
Voorraad:
 2 items
Beschrijving
Haba knikkerbaan Basisset - Funni Jungler - 302945

Leeftijd van 2 - 8 jaar

Variabele opbouw voor maximale snelheid: snelheidsbuizen en trechterbochten zijn dankzij de buisklemmen in hoogte verstelbaar. Voor spannende natuurkundige experimenten met snelheid en kracht: bij de powerpulser-baan geven de aanstormende knikkers de impuls door aan de liggende knikkers. In de grote snelheidscirkel racen de knikkers in het rond: eerst langzaam, dan steeds sneller. Het beukenhout stamt uit inheemse bossen

De Haba knikkerbaan van De Houten Trein speelgoed en kinderboekenwinkel uit Alkmaar is een geweldig stuk speelgoed. Vanaf 4 jaar kun je al starten met de Haba knikkerbaan. Zelfs de oudere kinderen vinden het geweldig. De Haba knikkerbaan is zeer geschikt om kinderen al spelenderwijs hun executieve functies te laten ontwikkelen. Voorzicht stapelen met de houten blokken is een uitdaging voor de jongere kinderen en het in bedwang houden van hun emoties is een belangrijk onderdeel. Als ze er eenmaal achter komen hoe leuk het eindresultaat van de Haba knikkerbaan kan zijn gaan ze ui zichzelf er steeds meer mee bouwen en dus worden de executieve functies steeds beter getraind. De Haba knikkerbaan is een echte must have….
Extra informatie
HB302945,Haba
Beoordelingen (0)
Haba knikkerbaan [4 jaar +] Basisset - Funni Jungler - 302945 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. (Lampjes met naam hebben geen retourgarantie)
Verzending

Verzending binnen 2 werkdagen met PostNL (Lampjes met naam wijken daarvan af)