opc_loader

Wensenlijst

U bent weer van harte welkom 😄 ZONDER AFSPRAAK!
 Niet winkelen? Bestel in onze webshop, vanaf € 20,= gratis verzenden met PostNL of haal het op, snel, veilig en makkelijk! 
Contact: ☎️ 072-5280765 of mail ons 24/7: 📨 [email protected]

Zoomemo (nieuwe versie) [5 jaar +] - Coöperatief spel van Zonnespel

Artikelnr: 9789079629152 / 100546 /
Zonnespel 5 jaar +,9789079629152,100546/0
17,00

Wist u dat wij niet duurder zijn dan de grote jongens, wel persoonlijker 
En u krijgt van ons iets extra's... namenlijk onze oprechte liefde voor ons speelgoed en onze prachtige kinderboeken.

Zet op wensenlijst
Artikelnummers
EAN:
29635
Voorraad
Voorraad:
  35  items
Verzendmethode
Post NL (Gratis verzenden vanaf € 20):
6,95
Levertijd:
1 - 2 dagen (Snel in huis? Haal het op!) Artikelen Houtlokael met naam hebben een langere levertijd
Beschrijving
Zoomemo (nieuwe versie)- Coöperatief spel van Zonnespel

Vandaag gaan de jonge dieren op avontuur in de dierentuin. Aan het einde van de dag helpen wij ze om hun eigen plek weer terug te vinden. Maar plotseling brult de leeuw! De jonge dieren schrikken en rennen door elkaar. Ondertussen is de directeur onderweg naar de dierentuin. Lukt het om alle dieren dieren naar hun plek te brengen voordat de directeur er is? Zoo Memo is een cooperatieve variant op het bekende memeory. de spelers helpen elkaar om de kaarten te onthouden.

Zonnespel coöperatieve gezelschapspellen:

Zonnespel of Sunnygames Coöperatief spellen bij De Houten Trein. Steeds meer mensen ontdekken dat ze niet meer tegen maar liever met elkaar willen spelen. In Zonnespel Coöperatief spellen ervaren spelers de kracht van samenwerking. Er is een gezamenlijk doel dat bereikt wordt door samen creatief te denken en strategische beslissingen te nemen. Er zijn geen tegenstanders; het spel zélf zorgt voor de uitdaging. De spelers proberen samen te winnen, maar ze kunnen ook allemaal verliezen! In tegenstelling tot de gangbare 'competitiespellen', stimuleren de Zonnespel spellen vaardigheden als samenwerking, overleg en altruïsme. Kenmerkend voor Zonnespel Coöperatief spellen is de opbouwende, open sfeer die tijdens het spelen ontstaat.Het assortiment van Zonnespel spellen bestaat momenteel uit 16 spellen oplopend in leeftijd van 3 tot en met 11 jaar instapleeftijd.

Dit betekent dat het spel geschikt is voor kinderen vanaf de aangegeven leeftijd, maar ook zeer geschikt is voor alle leeftijden daarboven. Het is ontzettend leuk om deze spellen te spelen met verschillende leeftijden, zelfs met volwassenen onderling
Extra informatie
9789079629152,Zonnespel 5 jaar +

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: