opc_loader
7 dagen per week open! ZATERDAG van 09.30 tot 17.00 uur, alle andere dagen van 12.00 tot 17.00 uur.
Direct contact: 072-5280765

Zonnespel [5 jaar +] Zoomemo (nieuwe versie) - Cooperatief spel van Zonnespel

Zonnespel 5 jaar +,9789079629152,100546/0
17,00
Artikelnummers
EAN:
29635
Voorraad
Voorraad:
  17  items
Beschrijving
Zoomemo (nieuwe versie)- Coöperatief spel van Zonnespel

Vandaag gaan de jonge dieren op avontuur in de dierentuin. Aan het einde van de dag helpen wij ze om hun eigen plek weer terug te vinden. Maar plotseling brult de leeuw! De jonge dieren schrikken en rennen door elkaar. Ondertussen is de directeur onderweg naar de dierentuin. Lukt het om alle dieren dieren naar hun plek te brengen voordat de directeur er is? Zoo Memo is een cooperatieve variant op het bekende memeory. de spelers helpen elkaar om de kaarten te onthouden.

Zonnespel coöperatieve gezelschapspellen:

Zonnespel of Sunnygames coöperatieve spellen bij De Houten Trein. Steeds meer mensen ontdekken dat ze niet meer tegen maar liever met elkaar willen spelen. In Zonnespel coöperatieve spellen ervaren spelers de kracht van samenwerking. Er is een gezamenlijk doel dat bereikt wordt door samen creatief te denken en strategische beslissingen te nemen. Er zijn geen tegenstanders; het spel zélf zorgt voor de uitdaging. De spelers proberen samen te winnen, maar ze kunnen ook allemaal verliezen! In tegenstelling tot de gangbare 'competitiespellen', stimuleren de Zonnespel spellen vaardigheden als samenwerking, overleg en altruïsme. Kenmerkend voor Zonnespel coöperatieve spellen is de opbouwende, open sfeer die tijdens het spelen ontstaat.Het assortiment van Zonnespel spellen bestaat momenteel uit 14 spellen oplopend in leeftijd van 3 tot en met 11 jaar instapleeftijd.

Dit betekent dat het spel geschikt is voor kinderen vanaf de aangegeven leeftijd, maar ook zeer geschikt is voor alle leeftijden daarboven. Het is ontzettend leuk om deze spellen te spelen met verschillende leeftijden, zelfs met volwassenen onderling
Extra informatie
9789079629152,Zonnespel 5 jaar +
Beoordelingen (0 )
Zonnespel [5 jaar +] Zoomemo (nieuwe versie) - Cooperatief spel van Zonnespel heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: