opc_loader

Wensenlijst

Ons zorgbedrijf Offcourze biedt een ontwikkelplek in Alkmaar voor jeugd & jongeren. Zie ook onze Blog!

Wij zijn verhuisd!

Ons nieuwe adres: Huigbrouwerstraat 24, hier vindt u al onze geweldige artikelen in het oudste pandje van Alkmaar (1470) op maar liefst twee verdiepingen!

U kunt ook een bestelling plaatsen in onze webshop en kiezen tussen verzenden met PostNL of ophalen in onze winkel.
Contact: ☎️ 072-5280765  of mail ons:  [email protected] 

Haba spel [8 jaar +] Karuba - 300934 - De Haba spellen winkel

Artikelnr: hb300934 / 17003 /
Oranje,Haba spellen 8 jaar +,hb300934,17003/0
38,99
Zet op wensenlijst
Artikelnummers
EAN:
24608
Voorraad
Voorraad:
  2  items
Beschrijving
Haba spel Karuba - 300934 - De Haba spellenwinkel

Eindelijk! Na een lange boottocht hebben de schattenzoekers het eiland Karuba bereikt en kunnen ze op zoek naar de verborgen schatten. Wie brengt zijn expeditieteam zo slim mogelijk over de junglewegen, let op voor zijn medespelers en kijkt uit naar goud en kristallen aan de rand van de weg? Het belangrijkste is echter om tijdig beginnen te rennen! Enkel wie als eerste aankomt, krijgt de waardevolste tempelschatten!4 eilanden, 64 kristallen, 16 goudklompjes, 16 tempelschatten, 16 avonturiers, 16 tempels, 144 junglekaartjes, 1 handleiding.

Het merk HABA
HABA staat bekend om de fabricatie van kindvriendelijk, hoogkwalitatieve en grotendeels houten spellen. De spellen van HABA zijn erop gericht de kinderen al spelend te stimuleren. Maar ze zullen de spelers ook veel plezier geven. De spellen zijn met een origineel design en een goede verbeelding ontwikkeld. Veel spellen hebben onderscheidingen ontvangen zoals ‘Spel van het jaar’ en de ‘Duitse spellenprijs’.
Sinds 2010 draagt HABA het PEFC kwaliteitsmerk. Dit attest staat voor duurzaam bosbeheer. Zo blijven onze bossen ook de komende generaties behouden als arbeidsplaats, als recreatieruimte of als bron van energie.

HABA SPEL ONDERDELEN:

Geachte ouders, lieve kinderen,
Na een vrolijk spelletje komt u plotseling tot de ontdekking dat een deel van het materiaal uit een HABA-spel ontbreekt en dat het nergens meer te vinden is. Geen probleem!
Via Haba kunt u losse onderdelen, sommige zijn alleen in sets te verkrijgen, bestellen. Stuur ons even een mailtje en wij sturen u de link door waar u de onderdelen kunt bestellen, super simpel en tegen zeer geringe kosten!
Extra informatie
hb300934,Haba spellen 8 jaar +

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: