opc_loader

Wensenlijst

 
Winkel in Alkmaar geopend van maandag t/m zaterdag 

Of; bestel in onze webshop,
verzenden met PostNL, of haal het op, snel, veilig en altijd op tijd!
Contact: ☎️ 072-5280765  of mail ons 24/7:  [email protected] 

Haba spel [4 jaar +] stapelen Dier op dier - 5478 - De Haba spellen winkel

Artikelnr: HB5478 / 11302 /
Amazone,Haba spellen 4 jaar +,HB5478,11302/0
19,99

Uitverkocht

Wist u dat wij niet duurder zijn dan de grote jongens, wel persoonlijker 
En u krijgt van ons iets extra's... namenlijk onze oprechte liefde voor ons speelgoed en onze prachtige kinderboeken.

Zet op wensenlijst
Artikelnummers
EAN:
4010168054780
Voorraad
Voorraad:
  0  items
Beschrijving
Haba stapelspel Dier op Dier - 5478 - De Haba spellenwinkel

De dieren willen graag laten zien hoe goed ze zijn in het maken van een dieren pyramide. Wie kan de pinguin op de krokodil zetten, het schaap op de pinguin, de slang op het schaap en zo verder. Maar de toen mag niet omvallen! Wie er als eerste geen dieren meer voor zich heeft staan, wint het spel. Een geweldig stapelspel voor 2-4 spelers. Komt in Nederlandse verpakking.

Het merk HABA
HABA staat bekend om de fabricatie van kindvriendelijk, hoogkwalitatieve en grotendeels houten spellen. De spellen van HABA zijn erop gericht de kinderen al spelend te stimuleren. Maar ze zullen de spelers ook veel plezier geven. De spellen van Haba zijn met een origineel design en een goede verbeelding ontwikkeld. Veel spellen hebben onderscheidingen ontvangen zoals ‘Spel van het jaar’ en de ‘Duitse spellenprijs’.
Sinds 2010 draagt HABA het PEFC kwaliteitsmerk. Dit attest staat voor duurzaam bosbeheer. Zo blijven onze bossen ook de komende generaties behouden als arbeidsplaats, als recreatieruimte of als bron van energie.

HABA SPEL ONDERDELEN:

Geachte ouders, lieve kinderen,
Na een vrolijk spelletje komt u plotseling tot de ontdekking dat een deel van het materiaal uit een HABA-spel ontbreekt en dat het nergens meer te vinden is. Geen probleem!
Via Haba kunt u losse onderdelen, sommige zijn alleen in sets te verkrijgen, bestellen. Stuur ons even een mailtje en wij sturen u de link door waar u de onderdelen kunt bestellen, super simpel en tegen zeer geringe kosten!
Extra informatie
HB5478,Haba spellen 4 jaar +

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: