opc_loader
7 dagen per week open! ZATERDAG van 09.30 tot 17.00 uur, alle andere dagen van 12.00 tot 17.00 uur.

Haba spel [2 jaar +] mijn eerste spellen - Eerste Boomgaard - 5524 - De Haba spellen winkel

Haba,hb5524,11275/0
24,95
Voorraad
Voorraad:
  6  items
Beschrijving
Haba mijn eerste spel Eerste Boomgaard - 5524 - De Haba spellenwinkel

Leeftijd vanaf 2 jaar

Het klassieke Boomgaard spel is er nu ook voor de allerkleinsten. De spelregels zijn aangepast aan hun leeftijd en het spelmateriaal is aangepast aan hun handen. Dit spel laat kinderen kennismaken met de eeste spelregels. Het mooie van het spel Boomgaard is dat het een samenwerkingsspel is. Met elkaar proberen een element in het spel, in dit geval de raaf, te slim af te zijn. Met de kleuren dobbelsteen wordt er bepaald welke kleur vrucht er in het mandje gedaan mag worden. Wordt de raaf gedobbeld, gaat het figuurtje van de raaf een stapje naar voren. Wordt het mandje gedobbeld wordt er met elkaar gekeken welk vruchtje het beste gepakt kan worden. Is het raafje als eerste aan het eind van het weggetje, wint de raaf. Is al het fruit geoogst voorat de raaf aan het eind is, winnen jullie!

Mijn eerste spellen
Mijn eerste spellen heeft HABA speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 2 jaar. Door middel van vrij spel gaan kinderen op ontdekkingstocht uit en raken vertrouwd met het spelmateriaal. Samen met een volwassene leren ze een eerste gezelschapsspel met eenvoudige regels.

Het merk HABA
HABA staat bekend om de fabricatie van kindvriendelijk, hoogkwalitatieve en grotendeels houten spellen. De spellen van HABA zijn erop gericht de kinderen al spelend te stimuleren. Maar ze zullen de spelers ook veel plezier geven. De spellen zijn met een origineel design en een goede verbeelding ontwikkeld. Veel spellen hebben onderscheidingen ontvangen zoals ‘Spel van het jaar’ en de ‘Duitse spellenprijs’.
Sinds 2010 draagt HABA het PEFC kwaliteitsmerk. Dit attest staat voor duurzaam bosbeheer. Zo blijven onze bossen ook de komende generaties behouden als arbeidsplaats, als recreatieruimte of als bron van energie
Extra informatie
hb5524,Haba
Beoordelingen (0)
Haba spel [2 jaar +] mijn eerste spellen - Eerste Boomgaard - 5524 - De Haba spellen winkel heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: