opc_loader

Wensenlijst

Ons zorgbedrijf Offcourze biedt een ontwikkelplek in Alkmaar voor jeugd & jongeren. Zie ook onze Blog!

Wij zijn verhuisd!

Ons nieuwe adres: Huigbrouwerstraat 24, hier vindt u al onze geweldige artikelen in het oudste pandje van Alkmaar (1470) op maar liefst twee verdiepingen!

U kunt ook een bestelling plaatsen in onze webshop en kiezen tussen verzenden met PostNL of ophalen in onze winkel.
Contact: ☎️ 072-5280765  of mail ons:  [email protected] 

Schleich paarden serie: Pinto merrie - Schleich 13830

Artikelnr: pup13830 / 2089 /
Blauw,Schleich Horse club serie,pup13830,2089/0
10,99
Zet op wensenlijst
Artikelnummers
EAN:
21421
Voorraad
Voorraad:
  3  items
Beschrijving
Schleich paarden serie: Pinto merrie - Schleich 13830
Bij De Houten Trein Speelgoed en kinderboeken bent u aan het juiste adres voor al uw Schleich artikelen. Schleich is de fabrikant van plastic handbeschilderde dieren. Schleich heeft verschillende thema's, zo is er de Horse Club met alles op het gebeid van paarden, Wild life waar de wilde dieren van Schleich centraal staan, Farm World, de boerderij serie van Schleich, de Dinosauriërs van Schleich, Bayale, het elven thema van Schleich, de zeedieren met prachtige exemplaren walvissen en meer, Heel veel honden van Schleich. Maar ook smurfen, Maya de Bij en Snoopy figuren van Schleich ontbreken niet aan onze collectie.

Schleich Horse Club, de Schleich paarden:
Schleich Horse club bestaat uit heel erg veel paarden en de accessoires die daarbij horen. Zoals zadels, dekens, tuigage, stallen, wagens, en nog veel meer om een prachtige speelwereld te creëren. Een aantal voorbeelden van de paarden die Schleich heeft; Tinker Hengst, Shire Hengst en Merrie, Pinto hengst, Fjord, Mustang, Clydesdale, Tennesse Walker, Friese merrie, Shetlander, Trakehner, Knapstrupper, Arabier, Mini shetland hengst, Andalusier Hengst, Hanover, Haflinger, Lipizzaner, ijslanders, Kortom, te veel Schleich paarden om op te noemen! Bouw je eigen speelwereld van Schleich en geniet van uren speelplezier. Tot ziens bij de leukste winkel van Alkmaar, De Houten Trein speelgoed en kinderboeken
Extra informatie
pup13830,Schleich Horse club serie

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: