opc_loader

Wensenlijst

Ons zorgbedrijf Offcourze biedt een ontwikkelplek in Alkmaar voor jeugd & jongeren. Zie ook onze Blog!

Wij zijn verhuisd!

Ons nieuwe adres: Huigbrouwerstraat 24, hier vindt u al onze geweldige artikelen in het oudste pandje van Alkmaar (1470) op maar liefst twee verdiepingen!

U kunt ook een bestelling plaatsen in onze webshop en kiezen tussen verzenden met PostNL of ophalen in onze winkel.
Contact: ☎️ 072-5280765  of mail ons:  [email protected] 

Gotz pop [1.5 jaar +] Hannah at the ballet

Artikelnr: gotz1159850 / 101652 /
Blauw,Gotz poppen,gotz1159850,101652/0
109,99
Zet op wensenlijst
Artikelnummers
EAN:
35255
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Beschrijving

Stapop ‘Hannah at the ballet’ van het Duitse merk Götz kan zelfstandig staan en zitten. De armen, benen en hoofdje kunnen bewegen. Het is een complete set voor een balletdanseres en bestaat uit 15 onderdelen, waaronder een balletpakje en kledingset voor ná het dansen.

Speelpop Hannah met Afro-American look heeft grote bruine ogen met lange wimpers en lang zwart, haar met stevige krullen, gebonden in een hoge paardenstaart met glittervlinder. Op een roze body draagt ze een wikkelvestje en een roze tutu op een maillot met beenwarmers. Aan haar voeten heeft ze ballerina’s. Om zich om te kleden heeft Hannah een stoere tuinbroek met T-shirt en aan haar voeten sandalen met franjes, een geborduurd enkelkettinkje en strikje. In een tas kan ze haar spullen meenemen. De poppenkleren kunnen makkelijk aan- en uitgetrokken worden.

Het haar van de pop lijkt bedrieglijk echt en is van hoogwaardig materiaal. Het haar is in het hoofdje ingenaaid en daardoor zeer duurzaam. Het kan daarom gewassen, gekamd en gekapt worden. Als het haar met een föhn gedroogd wordt, dient de afstand van de föhn tot de pop minstens 20 cm te bedragen om beschadiging te voorkomen.

Hannah is vervaardigd in een limited edition, is genummerd en heeft een certificaat vanwege de hoge kwaliteitsnormen en een zegelbandje.
De speelgoedpop is van vinyl, geurloos en vrij van schadelijke stoffen.
De pop is afwasbaar met een vochtig doekje. De kleertjes zijn wasbaar op 30°C.Zie instructies bij de pop.
Gewicht 820 gr.

Götz adviseert de pop voor kinderen vanaf 5 jaar.

Extra informatie
gotz1159850,Gotz poppen

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items