opc_loader

Wensenlijst

Ons zorgbedrijf Offcourze biedt een ontwikkelplek in Alkmaar voor jeugd & jongeren. Zie ook onze Blog!

Wij zijn verhuisd!

Ons nieuwe adres: Huigbrouwerstraat 24, hier vindt u al onze geweldige artikelen in het oudste pandje van Alkmaar (1470) op maar liefst twee verdiepingen!

U kunt ook een bestelling plaatsen in onze webshop en kiezen tussen verzenden met PostNL of ophalen in onze winkel.
Contact: ☎️ 072-5280765  of mail ons:  [email protected] 

Wie klopt daar kinderen? - prentenboek - Bart Moeyaeert en Gerda Dendooven

Artikelnr: 9789058387981 / 103215 /
Blauw,De Eenhoorn,9789058387981,103215/0
17,50
Zet op wensenlijst
Artikelnummers
EAN:
33678
Voorraad
Voorraad:
  2  items
Beschrijving
Pietje, moet je plassen? - is een heerlijk humoristisch prentenboek van Sunna Borghuis (o.a. bekend van ‘Scheetjesles’) met illustraties van Ruth Hengeveld. Zindelijkheid en Sinterklaas is een onverwacht hilarische combinatie! Thomas is vier en zindelijk, en dan mag hij eindelijk naar de Pietenschool! Daar heet iedereen Piet. Thomas dus ook, en zijn zus – die thuis gewoon Sophie heet – ook.

De juf vraagt of hij al helemaal zelf naar de wc kan. Allang, antwoordt Pietje. Op school leert Pietje alles wat een echte Piet maar moet kunnen: pepernoten bakken, touwklimmen, cadeautjes inpakken. Pietje doet van alles, behalve naar de wc gaan. De juf begint zich zorgen te maken, maar Pietje hoeft echt niet naar de wc! Als hij bij het ophalen Kak, poep, drol, mijn broek zit vol, zingt, vreest mama het ergste… Of zitten er misschien gewoon versgebakken pepernootjes in zijn broekzak?

Sunna Borghuis schreef met ‘Pietje, moet je plassen?’ een vrolijk verhaal over een Piet die prima weet hoe dat werkt, zonder luier naar school. De illustraties van Ruth Hengeveld zorgen ervoor dat iedereen zin krijgt om leerling te worden op de Pietenschool.
Extra informatie
9789058387981,De Eenhoorn

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: