opc_loader
Onze naamlampjes nu met korting en met een gratis houten wenskaartje met een tekst naar keuze. Het ultieme kraamcadeau om te versturen met een persoonlijke wens!!
Vanwege het corona virus passen wij tijdelijk onze openingstijden aan van onze fysieke winkel in Alkmaar. Van dinsdag tot en met zondag zijn we van 12.00 tot 17.00 uur geopend, op maandag zijn we gesloten. Mocht u niet langs willen, kunnen of durven komen, bestel dan online, via de mail of telefonisch. Wij brengen uw bestelling (bestellingen tot 16.00 uur gedaan) dezelfde dag na 17.00 uur persoonlijk bij u thuis als uw adres zich bevindt in de gemeente Alkmaar, Heerhugowaard, Koggenland, Heiloo, Bergen(nh).

Nieuwe website

De Houten Trein kinderboeken
Beste bezoeker, 

Wat leuk dat u op onze nieuwe site rondkijkt en interesse heeft in wat wij schrijven. 
We hebben sinds 1 februari 2019 een geheel vernieuwde website waar we eigenelijk wel heel erg trots op zijn. 
Al onze artikelen in onze webwinkel hebben wij ook in onze winkel in Alkmaar, sterker nog, in de winkel hebben we zelfs aanzienlijk meer artikelen. 
We zullen via deze weg regelmatig nieuwe en spannende artikelen onder de aandacht te brengen. 
Om te beginnen brengen we onze zeer uitgebreide kinderboeken afdeeling graag bij u onder de aandacht. Kinderboeken van 0 tot jong volwassenen hebben we ruimschoots op voorraad staan. En als u advies wilt en iets anders wilt kopen dan wat iedereen al koopt, kom dan zeker een keertje langs. 

Het boek wat voor mij, René Krabbenbosch, de afgelopen 2 jaar met kop en schouders boven aan staat is toch wel; Een jaar in één dag - van uitgeverij Christofoor. Een muziekboek met prachtige prenten en iedere pagina is ondersteund door muziek fragmenten van Vivladi. 

Veel geluk en hartelijke groet, 

René
Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.