opc_loader

Haba spel [6 jaar +] Overal erwtjes - 304277

Haba
Haba,hb304277,10668/0
9,95
x
Voorraad
Voorraad:
 4 items
Beschrijving
Haba spel [6 jaar +] Overal erwtjes - 304277

De spelers moeten orde brengen in de grote erwtenchaos: door te sorteren, te rekenen en te ruilen, proberen ze de erwtenkaarten van 1 - 6 in de juiste volgorde te plaatsen om als beloning reuzenerwten te krijgen. Wie erwtendieven en pecherwten trotseert en op het einde de meeste reuzenerwten heeft, wint het spel.Inhoud:123 erwtenkaarten (87 erwtenpuntkaarten, 21 erwtensmurries, 5 erwtendieven, 5 pecherwten, 5 bonuserwten), 12 reuzenerwten (overwinningspunten), 1 handleiding.Korte instructies:• Alle speelkaarten mengen en met de achterkant naar boven openleggen. Leg de 12 reuzenerwten binnen handbereik.• Elke beurt bestaat uit drie acties: vier kaarten omdraaien, erwtenpuntkaarten leggen en erwtenpuntkaarten evt. ruilen.• Afhankelijk van de omgedraaide kaarten erwtenpuntkaarten (groene en rode achtergrond) op de uitlegplaats leggen en getallenrijen van 1 - 6 vormen. • Speciale kaarten verzamelen of uitspelen en erwtenpuntkaarten met medespelers ruilen (totale waarde van de erwtenpuntkaarten moet identiek zijn). • Per volledige getallenrij krijgt de speler een reuzenerwt. De speler met de meeste reuzenerwten wint het spel.

Het merk HABA
HABA staat bekend om de fabricatie van kindvriendelijk, hoogkwalitatieve en grotendeels houten spellen. De spellen van HABA zijn erop gericht de kinderen al spelend te stimuleren. Maar ze zullen de spelers ook veel plezier geven. De spellen zijn met een origineel design en een goede verbeelding ontwikkeld. Veel spellen hebben onderscheidingen ontvangen zoals ‘Spel van het jaar’ en de ‘Duitse spellenprijs’.
Sinds 2010 draagt HABA het PEFC kwaliteitsmerk. Dit attest staat voor duurzaam bosbeheer. Zo blijven onze bossen ook de komende generaties behouden als arbeidsplaats, als recreatieruimte of als bron van energie.
Extra informatie
hb304277,Haba
Beoordelingen (0)
Haba spel [6 jaar +] Overal erwtjes - 304277 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. (Lampjes met naam hebben geen retourgarantie)
Levering

Levering binnen 2 werkdagen (Op de lampjes met een eigen naam is een langere levertijd van toepassing)

Laatst bekeken items