opc_loader

Haba spel [4 jaar +] Onze seizoenen - 304524

Haba
Haba,hb304524,13631/0
6,95
x
Voorraad
Voorraad:
 6 items
Beschrijving
Haba spel [4 jaar +] Onze seizoenen - 304524

De seizoenen zijn volledig in de war! Alle spelers helpen mee om de seizoenskaartjes weer in de juiste volgorde te leggen. Wie over een goed geheugen beschikt en bij het draaien aan de draaischijf wat geluk heeft, kan als eerste vier verschillende kaartjes voor zich leggen en wint het spel.Inhoud: 20 seizoenskaartjes, 1 draaischijf met pijl, 4 kleefpads, 1 handleiding. Korte instructies: • Draaischijf in het midden op tafel leggen, seizoenskaartjes mengen en verdekt eromheen leggen. • Om beurten aan de pijl van de draaischijf draaien, daarna een kaartje omdraaien. • Kaartje met het gepaste seizoen gevonden? Kaartje voor zich leggen • Heeft de speler dit seizoenskaartje al? Kaartje ruilen met medespeler. • Wie als eerste een heel jaar kan verzamelen met de vier seizoenen lente, zomer, herfst en winter, wint het spel.

Het merk HABA
HABA staat bekend om de fabricatie van kindvriendelijk, hoogkwalitatieve en grotendeels houten spellen. De spellen van HABA zijn erop gericht de kinderen al spelend te stimuleren. Maar ze zullen de spelers ook veel plezier geven. De spellen zijn met een origineel design en een goede verbeelding ontwikkeld. Veel spellen hebben onderscheidingen ontvangen zoals ‘Spel van het jaar’ en de ‘Duitse spellenprijs’.
Sinds 2010 draagt HABA het PEFC kwaliteitsmerk. Dit attest staat voor duurzaam bosbeheer. Zo blijven onze bossen ook de komende generaties behouden als arbeidsplaats, als recreatieruimte of als bron van energie
Extra informatie
hb304524,Haba
Beoordelingen (0)
Haba spel [4 jaar +] Onze seizoenen - 304524 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. (Lampjes met naam hebben geen retourgarantie)
Levering

Levering binnen 2 werkdagen (Op de lampjes met een eigen naam is een langere levertijd van toepassing)

Laatst bekeken items