opc_loader

Haba spel [2 jaar +] mijn eerste spellen - Bij de kinderarts - 304650

Haba
Haba,hb304650,13879/0
24,95
x
Voorraad
Voorraad:
 6 items
Beschrijving
Haba spel [2 jaar +] mijn eerste spellen - Bij de kinderarts - 304650
Het is druk in de praktijk van kinderarts Goethart: Liam moet worden gevaccineerd, Greetje heeft een ongeluk gehad en Emma heeft de hoest. De spelers helpen de arts, om ervoor te zorgen dat de patiëntjes zich snel weer beter voelen. In het vrije spel raken ze vertrouwd met de instrumenten en bij het spelen volgens de eenvoudige regels hebben ze een goed geheugen nodig, want dan mogen de spelers de patiëntjes zelf behandelen. In het interactieve spelverhaal kunnen ze een boeiende dag in de dokterspraktijk meemaken. Inhoud:4 patiëntenplaatjes, 1 speelfiguur ‘kinderarts’, 1 doosdeel ‘kast’, 1 doosdeel ‘dokterstas’, 6 kartonnen afbeeldingen ‘medische instrumenten’, 2 pleistersstickers, 2 zalfjesstickers, 20 beertjesfiches, 1 spelhandleiding. Korte instructies:• Patiëntenkaartjes verdekt in het midden op tafel leggen, instrumenten in de dokterstas en kast verstoppen, pleisters- en zalfjesstickers, lepel, beertjesfiches en speelfiguur klaarleggen. • Eerste patiëntenkaartje omdraaien, bovenste instrument van het behandelingsblad in de kast of tas zoeken. • Gevonden? De patiënt met het instrument behandelen en het instrument weer verstoppen. Als beloning telkens één beertjesfiche op het behandelingsblad en in de eigen voorraad leggen. • Niet gevonden? De volgende speler is aan de beurt. • Als de vier patiënten helemaal behandeld zijn, wint de speler met de meeste beertjesfiches.
Extra informatie
hb304650,Haba
Beoordelingen (0)
Haba spel [2 jaar +] mijn eerste spellen - Bij de kinderarts - 304650 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. (Lampjes met naam hebben geen retourgarantie)
Levering

Levering binnen 2 werkdagen (Op de lampjes met een eigen naam is een langere levertijd van toepassing)