opc_loader

Thea Beckman - Trilogie over de toekomst - deel 1 - Kinderen van moeder aarde - hardcover

Lemniscaat,9789056378950,19722/0
17,95
x
Voorraad
Voorraad:
 1 items
Beschrijving
Trilogie over de toekomst - deel 1 - Kinderen van moeder aarde - hardcover

Kinderen van Moeder Aarde is deel 1 van deze serie geschreven door Thea Beckman. Zes eeuwen na de Derde Wereldoorlog. De aarde is door een kernoorlog gekanteld en bijna verwoest. Het ijs op het vroegere Groenland, nu Thule geheten, is gesmolten en het land heeft een heerlijk klimaat. Thule wordt door vrouwen geregeerd, zonder leger, zonder wapens. Christian is het enige kind van de Konega van Thule die samen met de Vrouwenraad Thule bestuurt. Op een dag ontmoet hij Thura, een gewoon meisje dat heel veel indruk op hem maakt. Dan verschijnt er een onbekend schip in de fjord. Het komt uit het Badense Rijk; de opvarenden hebben als enig doel Thule te veroveren zoals ze al met heel Europa hebben gedaan. Dit is niet zo gemakkelijk als het lijkt; de Badeners stuiten op onverwachte tegenstand, waarbij Christian en Thura een belangrijke rol spelen. Dit is het eerste deel van de trilogie over Thule. Deel twee en drie zijn 'Het helse paradijs' en 'Het Gulden Vlies van Thule'. Alle delen zijn onafhankelijk van elkaar te lezen.
Extra informatie
9789056378950,Lemniscaat
Beoordelingen (0)
Thea Beckman - Trilogie over de toekomst - deel 1 - Kinderen van moeder aarde - hardcover heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. (Lampjes met naam hebben geen retourgarantie)
Levering

Levering binnen 2 werkdagen (Op de lampjes met een eigen naam is een langere levertijd van toepassing)