opc_loader

Thea Beckman - Historische Trilogie - deel 2 - Triomf van de verschroeide aarde - hardcover

Lemniscaat,9789056377304,10711/0
16,95
x
Voorraad
Voorraad:
 1 items
Beschrijving
Historische Trilogie 2 - Triomf van de verschroeide aarde - hardcover

Matthis is met z'n zestien jaar niet zo'n geweldig soldaat; maar als heraut en secretaris van de ongeletterde held van Bretagne, Bertrand du Guesclin, staat hij zijn mannetje. Veel durf, maar ook veel humor komt boven bij dit moedige verzet van de Bretons tegen de Engelse overheersing. Dan moet Matthis naar Parijs om geld te halen voor het verzet in Bretagne. In Parijs is de eerste burgerlijke revolutie in volle gang; een tijd vol spanning en voor Matthis, die er een dubbele rol moet spelen, vaak levensgevaarlijk. Als Matthis door de Engelsen gevangen genomen wordt, ontmoet hij Geoffrey Chaucer (van de Canterbury Tales), die - oorlog of geen oorlog - vriendschap sluit met de trouvères. Dit boek sluit aan bij 'Geef me de ruimte' en wordt vervolgd door 'Het rad van fortuin' en is onderdeel van de Historische trilogie. Elk boek vormt echter een afgerond verhaal.
Extra informatie
9789056377304,Lemniscaat
Beoordelingen (0)
Thea Beckman - Historische Trilogie - deel 2 - Triomf van de verschroeide aarde - hardcover heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. (Lampjes met naam hebben geen retourgarantie)
Levering

Levering binnen 2 werkdagen (Op de lampjes met een eigen naam is een langere levertijd van toepassing)