opc_loader

Thea Beckman - Historische trilogie - deel 1 - Geef me de ruimte! - hardcover

Lemniscaat,9789056377298,11058/0
17,95
x
Voorraad
Voorraad:
 1 items
Beschrijving
Historische trilogie 1 - Geef me de ruimte! - hardcover

Marije is vijftien jaar als ze Brugge ontvlucht om aan een huwelijk te ontkomen met een jongen die ze verafschuwt. Op haar gevaarlijke tocht naar het zuiden ontmoet ze de man van haar leven, een zanger met wie ze door het rumoerige Frankrijk trekt. Het land is al jarenlang in oorlog met Engeland. Ridders gaan elkaar te lijf, maar tegelijkertijd komen steeds meer boeren en stedelingen in opstand. De burgers nemen de wapens op en een nieuwe tijd breekt aan. In deze tijd van oorlog onvrede zoekt Marije in het gezelschap van een groep jonge muzikanten haar weg.
Extra informatie
9789056377298,Lemniscaat
Beoordelingen (0)
Thea Beckman - Historische trilogie - deel 1 - Geef me de ruimte! - hardcover heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. (Lampjes met naam hebben geen retourgarantie)
Levering

Levering binnen 2 werkdagen (Op de lampjes met een eigen naam is een langere levertijd van toepassing)