opc_loader

Lockwood en co deel 4 - De vlammende geest - paperback

Luitinghe,9789024577293,18036/0
18,99
x
Voorraad
Voorraad:
 3 items
Beschrijving
De Vlammende Geest is het vierde deel van de griezelig spannende serie Lockwood & Co van Jonathan Stroud. De boeken zijn origineel, avontuurlijk en vol humor ? voor iedereen die heeft genoten van Harry Potter, De Grijze Jager en de boeken van Rick Riordan. Een stad die bedreigd wordt door geesten? Een kannibaal die opstaat uit de dood? Er is maar één team geestenjagers dat dit aankan? Lockwood & Co! Maar Lockwood & Co moet het zonder Lucy doen, die voor zichzelf is begonnen. En de geestenjagers hebben nogal wat te onderzoeken: monsterlijke handafdrukken op een raam, griezelige hakgeluiden uit een spookachtige keuken? en een raadselachtige, dreigende schaduw die over de begraafplaats van een klein dorp sluipt. In zijn spoor verrijzen de geesten uit hun graven? Het team heeft Lucy heel hard nodig ? als ze tenminste bereid is terug te komen?
Extra informatie
9789024577293,Luitinghe
Beoordelingen (0)
Lockwood en co deel 4 - De vlammende geest - paperback heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. (Lampjes met naam hebben geen retourgarantie)
Verzending

Verzending binnen 2 werkdagen met PostNL (Lampjes met naam wijken daarvan af)