opc_loader

De Kronieken van de Zeven eilanden - De heersers van Kir - deel 1 - paperback

De Vier Windstreken
De Vier Windstreken,9789051163599,14516/0
17,95
x
Voorraad
Voorraad:
 1 items
Beschrijving
De Heersers van Kir is boek 1 van De Kronieken van de Zeven Eilanden en geschreven door Mariette Aerts.Raben is een jonge Lezer. Wanneer hij een voorwerp oppakt en zich openstelt, leert hij alles over de geschiedenis ervan.In het rijk van de Zeven Eilanden moeten Lezers de Heerser van Kir, Heer Glendahl, en zijn eerzuchtige raadsheer Himmondar helpen bij hun zoektocht naar de Oude Artefacten, die vol oeroude magie zouden zitten.Raben probeert zijn gave verborgen te houden. Dit komt goed van pas wanneer hij de oudste zoon van Heer Glendahl moet begeleiden op een reis als hun schip wordt overvallen door piraten. Gelukkig kan hij rekenen op de steun en magie van de jonge pirate en Elementaliste Calli, die wind en regen in haar macht heeft.
Extra informatie
9789051163599,De Vier Windstreken
Beoordelingen (0)
De Kronieken van de Zeven eilanden - De heersers van Kir - deel 1 - paperback heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. (Lampjes met naam hebben geen retourgarantie)
Levering

Levering binnen 2 werkdagen (Op de lampjes met een eigen naam is een langere levertijd van toepassing)