opc_loader
Gratis verzenden boven de € 50,= / binnen 2 dagen geleverd / vandaag in huis... ? Kom langs in de leukste winkel van Alkmaar!

En hoe komt een olifant toch aan al die kilo's grijs?

Lemniscaat,9789047704713,18440/0
12,95
Voorraad
Voorraad:
 2 items
Beschrijving
Samen met zijn opa gaat Polle regelmatig naar de dierentuin en elke keer vraagt hij zich van alles af, als hij al die bijzondere dieren ziet. Hoe komt de pauw aan al die mooie ogen in zijn veren, en eet een ijsbeer alleen maar ijs? En waarom draagt een kangoeroe een rugzak op haar buik? Vrolijk groot formaat prentenboek, waarbij in de tekst geen antwoord op de vragen wordt gegeven, maar de illustraties een veelheid aan mogelijke antwoorden laten zien. Deze kleurrijke illustraties, steeds over twee pagina’s, gaan erg vrij om met de vragen, en zijn aanleiding voor urenlang kijkplezier – en leveren door de veelheid aan details een belangrijke voortgang aan de visuele ontwikkeling van het kind, en zeker ook aan de fantasieontwikkeling. Het boek is uitermate geschikt voor interactief voorlezen. De laatste zin van een pagina rijmt steeds op de eerste zin van de volgende pagina en dit zorgt voor een prettige cadans bij het voorlezen. Het antwoord van opa aan het slot is verrassend en humoristisch. Een prentenboek dat de jonge kleuter keer op keer weer zal oppakken.
Extra informatie
9789047704713,Lemniscaat
Beoordelingen (0)
En hoe komt een olifant toch aan al die kilo's grijs? heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: