opc_loader
Onze naamlampjes nu met korting en met een gratis houten wenskaartje met een tekst naar keuze. Het ultieme kraamcadeau om te versturen met een persoonlijke wens!!
Vanwege het corona virus passen wij tijdelijk onze openingstijden aan van onze fysieke winkel in Alkmaar. Van dinsdag tot en met zondag zijn we van 12.00 tot 17.00 uur geopend, op maandag zijn we gesloten. Mocht u niet langs willen, kunnen of durven komen, bestel dan online, via de mail of telefonisch. Wij brengen uw bestelling (bestellingen tot 16.00 uur gedaan) dezelfde dag na 17.00 uur persoonlijk bij u thuis als uw adres zich bevindt in de gemeente Alkmaar, Heerhugowaard, Koggenland, Heiloo, Bergen(nh).

[4 jaar +] Ridder Florian in galop

Gottmer,9789025759162,1826/0
14,95
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Beschrijving
Ridder Florian in galop is een prentenboek op rijm van Marjet Huiberts en Philip Hopman. Ridder Florian is niet bepaald een held. Behalve voor de dokter is hij bang voor zijn nieuwe meester, voor een gemene nar en zelfs voor zijn eigen koning. Maar geholpen door zijn trouwe paardje Sjonnie, ontdekt Florian dat de wereld niet zo eng is als hij dacht. Hup Sjonnie in galop!
Extra informatie
9789025759162,Gottmer
Beoordelingen (0)
[4 jaar +] Ridder Florian in galop heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items