opc_loader

[4 jaar +] Max en de toverstenen - Een verhaal met een goed en een slecht einde

De Vier Windstreken
De Vier Windstreken,9789055792030,14615/0
14,95
x
Voorraad
Voorraad:
 1 items
Beschrijving
Max en de toverstenen is geschreven door Marcus Pfister. Kies voor een goede of een slechte afloop. Op een rotseiland midden in de zee woont Max, de rotsmuis met zijn vrienden. Op een dag vindt Max een prachtige flonkerende steen, die licht en warmte geeft. Hoe deze vondst het leven de rotsmuizen op het eiland verandert, kan de lezer in het tweede deel van het boek zelf bepalen. Want daar ontwikkelt het verhaal zich in twee verschillende richtingen: een goede en een slechte.Met dit prentenboek wil Marcus Pfister laten zien dat iedereen door zijn handelen invloed heeft op de toekomst van de aarde.
Extra informatie
9789055792030,De Vier Windstreken
Beoordelingen (0)
[4 jaar +] Max en de toverstenen - Een verhaal met een goed en een slecht einde heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. (Lampjes met naam hebben geen retourgarantie)
Levering

Levering binnen 2 werkdagen (Op de lampjes met een eigen naam is een langere levertijd van toepassing)