opc_loader
Gratis verzenden boven de € 50,= / binnen 2 dagen geleverd / vandaag in huis... ? Kom langs in de leukste winkel van Alkmaar!

[9 jaar +] De jongen in de jurk - 2 cd luisterboek

Rubinstein,9789047608523,16044/0
14,95
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Beschrijving
Dennis woont in een saaie straat in een saaie stad. Hij heeft weinig om naar uit te kijken. Zijn vader en broer nemen hem niet serieus en zijn moeder is zomaar op een dag weggelopen. Het enige wat Dennis nog van haar heeft is een foto waarin ze in een mooie zomerjurk voor hem poseert. Dennis is zuinig op die foto, want zijn vader heeft de rest van de foto's verbrand. Komt daar Dennis' fascinatie voor verkleden vandaan? Droomt hij daarom van de nieuwe Vogue, mooie ontwerpen en zachte stoffen? Wanneer Dennis ontdekt dat Lisa, het knapste meisje van school, dezelfde fascinatie voor kleding en verkleden heeft, gaat een wereld voor hem open. 'Dennis had het gevoel alsof hij in een achtbaan zat. Hij hoefde niet meer de saaie Dennis te zijn. Ik kan diegene zijn, die ik maar wil, dacht hij
Extra informatie
9789047608523,Rubinstein
Beoordelingen (0)
[9 jaar +] De jongen in de jurk - 2 cd luisterboek heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: