opc_loader

Dislexie - Floortje op vakantie - Dyslexie vriendelijke uitgave

Kinderboeken,9789020694680,10585/0
12,50
x
Voorraad
Voorraad:
 1 items
Beschrijving


Leeftijd 8 jaar +

Dit boek is verschenen in het Lettertype Dyslexie. 'Wat een schattig huisje!' roept Floortje enthousiast als ze het geelbruine huis met de donkerrode luiken ziet. Ze zijn net aangekomen op een camping midden in Frankrijk. Floortjes vader bakt hier de komende drie weken de stokbroden en croissantjes. Maar Floortje en haar broers hebben natuurlijk lekker vakantie! Al op de eerste dag leert Floortje Sara kennen, die ook uit Nederland komt. Ze worden dikke vriendinnen en samen doen ze mee met alle leuke activiteiten. Een spelletjestoernooi, een dansvoorstelling in een prachtig kasteel... En Floortje wordt zelfs een echte bergbeklimster!
Extra informatie
9789020694680,Kinderboeken
Beoordelingen (0)
Dislexie - Floortje op vakantie - Dyslexie vriendelijke uitgave heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. (Lampjes met naam hebben geen retourgarantie)
Levering

Levering binnen 2 werkdagen (Op de lampjes met een eigen naam is een langere levertijd van toepassing)