opc_loader

AVI-S (AVI 1) - Sssst ... ik lees! - Lol op de boot

Deltas,9789044727203,1650/0
8,50
x
Voorraad
Voorraad:
 1 items
Beschrijving


Leeftijd 6 jaar +

Sam is gek op de zee; samen met Kim gaat hij uit vissen. Hij beleeft avonturen als een storm en een gevecht met een piraat. Eenvoudig startersboek met vooral klankzuivere twee- en drieletterwoorden, AVI-S. Grote letters, geen hoofdletters, korte zinnen en veel wit per pagina. Helder wit papier zonder hinderlijke bladspiegel. Veel kleurige tekeningen die de tekst goed volgen; ze zijn ook vereenvoudigd tot de essentie. Tekst en illustraties staan los van elkaar afgedrukt, duidelijk en overzichtelijk. Door de zeer eenvoudige tekst vol te houden, is toch een verhaaltje gevormd, dat na korte tijd leesonderwijs zelfstandig gelezen kan worden. Dit deel uit de serie 'Ssst... ik lees!'* geeft de beginnende lezer een stimulans om verder te gaan. Vanaf ca. 6 jaar.
Extra informatie
9789044727203,Deltas
Beoordelingen (0)
AVI-S (AVI 1) - Sssst ... ik lees! - Lol op de boot heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. (Lampjes met naam hebben geen retourgarantie)
Levering

Levering binnen 2 werkdagen (Op de lampjes met een eigen naam is een langere levertijd van toepassing)