opc_loader

AVI-S (AVI 1) - Dolfje Weerwolfje - Pak me dan - 9789027668646

Zwijsen,9789027668646,1417/0
8,99
x
Voorraad
Voorraad:
 1 items
Beschrijving


Leeftijd 6 jaar +

Pak me dan! is een AVI start boekje van Dolfje Weerwolfje van Paul van Loon. 's Nachts veranderen Dolfje en Noura in weerwolfjes. Op een nacht wil Dolfje weerwolfje een kip pakken om in de pan te doen. Noura weerwolfje wil de kip liever in het hok. Samen ondernemen ze verscheidene pogingen om de kip te pakken, maar die is hen telkens te vlug af. Het verhaal begint met de metamorfose van Dolfje en Noura tot weerwolven en eindigt als ze bij het ochtendgloren opnieuw mens worden. De tekst voor beginnende lezers, op AVI-S, bevat uitsluitend eenlettergrepige woorden en korte zinnen zonder hoofdletters. Er komen veel woordherhalingen voor. De namen van de kinderen zijn vervangen door pictogrammen. De tekst staat in duidelijk leesbare witte of zwarte letters in de illustraties. De geschilderde illustraties met zwarte contouren tonen de hoofdzaken, zonder details, tegen een nachtelijk blauwe achtergrond. Dit boekje maakt deel uit van de reeks 'Lees! met Paul van Loon'*, verschenen ter gelegenheid van zijn 25-jarig schrijverschap. Herziene uitgave van 'een kip op de wip', verschenen in 1991. In het omslag zit vooraan een uitstansing waardoor de onderliggende foto van de auteur zichtbaar wordt. Kinderen kunnen ernaast een foto van zichzelf plakken. Leesmateriaal voor kinderen vanaf ca. 6 jaar.
Extra informatie
9789027668646,Zwijsen
Beoordelingen (0)
AVI-S (AVI 1) - Dolfje Weerwolfje - Pak me dan - 9789027668646 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. (Lampjes met naam hebben geen retourgarantie)
Levering

Levering binnen 2 werkdagen (Op de lampjes met een eigen naam is een langere levertijd van toepassing)