opc_loader

AVI-M3 (AVI 1-2) - Lezen is te gek - Spanndende dino verhalen

Deltas
Deltas,9789044727494,15074/0
9,95
x
Voorraad
Voorraad:
 1 items
Beschrijving


Leeftijd 7 jaar +

Daniël krijgt voor zijn verjaardag een boek dat echt tot leven komt! Dankzij het boek kan hij rondlopen tussen inosaurussen… Pas maar op voor de tyrannosaurus, Daniël! En wanneer de kleine chasmosaurussen verstoppertje spelen in het dinosaurusdal, worden ze aangevallen door een gevaarlijke allosaurus! Hopelijk zijn de grote chasmosaurussen met hun sterke hoorns op tijd om de kleintjes te redden… In dit boek voor beginnende lezers zijn acht korte verhalen verzameld. Elk kind dat dol is op dinosaurussen, zal ze met veel plezier lezen. Absolute pret in de coole dinowereld van dit boek!
Extra informatie
9789044727494,Deltas
Beoordelingen (0)
AVI-M3 (AVI 1-2) - Lezen is te gek - Spanndende dino verhalen heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. (Lampjes met naam hebben geen retourgarantie)
Levering

Levering binnen 2 werkdagen (Op de lampjes met een eigen naam is een langere levertijd van toepassing)