opc_loader

AVI-E4 (AVI 4-5-6) - Hoera, ik kan lezen! - Luna's beestenboel

De Vier Windstreken
De Vier Windstreken,9789051163186,14499/0
8,95
x
Voorraad
Voorraad:
 1 items
Beschrijving


Leeftijd 7 jaar +

Luna's beestenboel is een boekje uit de serie hoera ik kan lezen op avi 4 niveau met letters die prettig lezen ook als je dyslexie hebt. Luna is een heks maar niemand weet dat! Vandaag gaat ze naar het feestje van Aisha en daar zijn nog vier meisjes. Ze hebben allemaal grote pakjes mee. Luna kijkt naar het dunne pakje in haar hand. Dat kan ze Aisha toch niet geven? Ze legt het pakje op de grond en wijst daarnaar met haar vinger. bier, vier, zier breng dat dier naar hier! Maar of dat goed afloopt?
Extra informatie
9789051163186,De Vier Windstreken
Beoordelingen (0)
AVI-E4 (AVI 4-5-6) - Hoera, ik kan lezen! - Luna's beestenboel heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. (Lampjes met naam hebben geen retourgarantie)
Levering

Levering binnen 2 werkdagen (Op de lampjes met een eigen naam is een langere levertijd van toepassing)